Director

Jofre Montoto és Doctor en Dret Públic Global amb la Tesi “La ideologia gihadista i mesures pluridisciplinars per a combatre-la”; Màster en Seguretat i Prevenció, Màster en Estudis Policials; Llicenciat en Geografia i Història en l’especialitat d’Antropologia; Llicenciat en Periodisme; Director de Seguretat.

Va ser pioner en l’estudi del gihadisme a Catalunya, i és expert en la ideologia gihadista. És professor en el Màster de Prevenció de la Radicalització Violenta de la UB, professor en el Màster en Geoestratègia Internacional i Terrorisme Gihadista de INISEG i la Universitat Pegaso d’Itàlia; Coordinador i professor dels Cursos sobre el fenomen gihadista de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, en conveni amb l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya; Coordinador i Professor dels Cursos de formació en prevenció del gihadisme del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Autor dels llibres “Gihad, l’amenaça de l’islamisme radical a Catalunya” (que podeu obtenir en aquesta web), i de “Mossos d’Esquadra, qui és i a què s’enfronta la policia de Catalunya”. És comentarista de qüestions de seguretat en diversos mitjans de comunicació.

CEDHICO